Luontaishoidot & Hinnasto

Intialaiset Ayurveda hieronnat

~ Rohkeuden sykkivässä kehoketjussa, ylitsesi vyöryvässä etelätuulessa, puhdistavan pyökkipuun energiassa, eheyden palavassa tulessa - sinä olet totta! ~

~ MARJO ~


Ayurveda, Intialainen Jalkahieronta UUTUUSHOITO!

* Hoito sopii naisille, miehille ja nuorisolle. Hoito koostuu erilaisista intialaisista jalkahieronta tekniikoista. Jalat hierotaan hoitopöydällä makuuasennossa rentoutuessa, kokonaisvaltaisesti varpaista reiden yläosaan saakka lämpimällä öljyllä. Jalat hierotaan sekä taka- että etupuolelta. Osana hoitoa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka mm. helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hoidossa käsitellään myös marma- eli energiapisteitä.

* Tuntuvatko jalkasi turvonneilta ja askeleet raskailta? Et jaksa seistä ja jalkoja väsyttää? Tuntuvatko jalat kylmiltä ja verenkierto huonolta? Kärsitkö jalkojen puutumisoireista ja sähköiskuista jaloissa? Haluatko huolehtia jalkojesi elinvoimasta ja terveydestä? Intialainen Jalkahieronta on juuri sinua varten!

60€ (60min.)

Ayurveda, Intialainen kokovartalon KI-Energiahieronta naisille

* Naisille tehtävä perinteinen intialainen kokovartalon lempeä hieronta, johon sisältyy erilaisia sively-, painelu- ja rullaustekniikoita. Hoidossa käsitellään myös marma- eli energiapisteitä. Hoito tehdään hoitopöydällä päin- ja selinmakuulla, lämpimällä öljyllä. Kasvot ja pää hierotaan ilman öljyä.

* KI-Energiahieronta lisää elinvoiman tunnetta kehossasi ja kohottaa energiatasoasi, tuo helpotusta unettomuuteen, stressiin ja päänsärkyihin, parantaa verenkiertoa ja kehon kuona-aineiden poistumista, edistää ruoansulatusta, tasapainottaa hermoston toimintaa, auttaa mielen selkeytymiseen, parantaa kehon vastustuskykyä, rentouttaa sisäelinten ja erityisesti sydämen toimintaa, parantaa ihon ja lihaskudoksen kimmoisuutta, kokonaisvaltaisesti eheyttää kehoa, mieltä ja sielua, avaa koko kehon energiakanavat.

80€

(90min.)

Ayurveda, Intialainen kokovartalon Abhyanga-hieronta naisille

* Naisille tehtävä perinteinen intialainen kokovartalon lempeä hieronta, johon sisältyy erilaisia hieronta-, sively- ja painelutekniikoita. Hoidossa käsitellään myös marma- eli energiapisteitä. Hoito tehdään hoitopöydällä päin- ja selinmakuulla, lämpimällä öljyllä. Päänahka hierotaan ilman öljyä.

* Abhyanga-hieronta vaikuttaa lempeästi parasympaattiseen- eli rauhoittavaan hermostoon energiatasoasi rauhoittavasti, auttaa kokonaisvaltaisesti kehon ns. nollatilaan pääsemisessä, auttaa mielen selkeytymisessä, parantaa verenkiertoa ja lymfanesteiden virtausta, parantaa ihon ja lihaskudoksen kimmoisuutta, vaikuttaa unenlaatuun parantavasti, tuo helpotusta päänsärkyihin ja stressiin, avaa koko kehon energiakanavat.

80€ (90min.)

Ayurveda, Intialainen Käsi- ja Jalkahieronta

* Hoito sopii niin naisille, miehille kuin nuorisollekin. Hoito tehdään makuuasennossa hoitopöydällä rentoutuessa. Hieronta koostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista. Kädet ja jalat hierotaan lämpimällä öljyllä. Osana hoitoa käytetään pronssista Kasa-maljaa, joka tehostaa mm. kuona-aineiden poistumista kehosta.

* Käsi- ja jalkahieronta lievittää lihasjännityksiä ja helpottaa kiputiloja, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa, parantaa verenkiertoa, rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa väsyneitä käsiä ja jalkoja vapauttaen tukoksia, avaa kehon energiakanavia, auttaa turvotukseen.

80€ (90min.)

Ajara, Hemmotteleva kasvohieronta

* Syvärentouttava kasvohieronta naisille, miehille ja nuorisolle. Ilman öljyä tehtävä tehokas sormitekniikkahieronta tehdään hoitopöydällä makuuasennossa.

* Kasvojen hieronta auttaa tehokkaasti mm. purentakipuihin, turvotukseen, virkistää ja kiinteyttää kasvolihaksia, vähentää ryppyjä ja ilmejuonteita, lievittää stressiä ja väsymystä, auttaa päänsärkyihin ja unettomuuteen, saa aikaan hehkuvan ilmeen päiviksi eteenpäin, poistaa silmien rasitusoireita, virkistää ja kiinteyttää kasvolihaksia. Tehokkaimmat tulokset saadaan aikaan 3-5 kerran sarjahoidolla noin viikon välein otettavalla hoidolla ja kotihoito-ohjeilla, jotka saat halutessasi mukaasi. Kasvojumppa kotiohjeilla tehostat hoidon vaikutuksia.

75€

(75min.)

Ayurveda, Facelift - kasvo- ja päähieronta

* Luonnollinen intialainen kasvo- ja päähieronta naisille, miehille ja nuorisolle. Hoito koostuu erilaisista tehokkaista hierontatekniikoista sekä energialinjojen ja pisteiden käsittelystä. Hoidossa decolteen/rinnan alue, niska ja kasvot hierotaan lämpimällä Frantsilan viinirypäleensiemen öljyllä, hiukset ja päänahka ilman öljyä.

* Facelift hieronta korjaa ja tasapainottaa ihoa, vähentää ikääntymisen merkkejä, auttaa niska- ja hartiajumitustiloihin ja decoltee alueen kipuihin, vähentää stressinoireita; unettomuutta, päänsärkyä, silmäoireita, parantaa verenkiertoa ja ravinteiden kuljetusta, elvyttää hermojärjestelmää, vahvistaa ja virkistää lihaksia, lisää ihon notkeutta ja aineenvaihduntaa, tasapainottaa elämänvoiman virtausta.

60€ (60min.)

Ayurveda, intialainen käsihieronta

* Intialainen käsihieronta naisille, miehille ja nuorisolle. Hoito koostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista. Hieronta tehdään hoitopöydällä makuuasennossa, rennot vaatteet yllä. Kädet hierotaan lämpimällä öljyllä.

* Hieronnassa käytetään osana myös pronssista Kasamaljaa, joka mm. helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hoito sopii myös raskaana oleville, tällöin hoito tehdään istuen.

30€

(30min.)

Energia-ja Äänimaljahoidot

~ Sielunpolun kaunokirjoituksessa, sammalmättään syleilyssä, unien kuiskeen aallokossa, porrasaskelmalla istuessa, aukeaa portit paratiisiin! ~

~ MARJO ~

Enkelihoito hoitohuoneella

* Enkelit hoitavat sinua aina rakkaudella. Enkelihoito aloitetaan alkukeskustelulla, rauhoittavan teekupposen äärellä. Mitä sinun hymysi taakse kuuluu tässä elämän hetkessä ja mihin toivot hoidosta olevan sinulle apua? Enkelihoito voidaan tehdä sinulle myös juuri tähän hetkeen, ilman suurempia huolia, vastaanottaa ne viisaudet, joita enkelit haluavat välittää tässä hetkessä. Enkelihoito tehdään hoitopöydällä vilttiin turvallisesti kapaloituna. Minä toimin hoidossa enkelienergian välittäjänä ja kanavoin (puhun) ääneen enkeleiden ja valonauttajien viestejä sinulle. Enkelihoitoni sisältää turvalliselta ja rakkaudelliselta tuntuvaa kosketusta. Tasapainotan hoidossa chakrasi eli energiakeskuksesi. Käytän hoidossa intuitiivisesti myös erilaisia voimakiviä ja soitan koshia eli tuulikelloa. Enkelienergia on aina hyvin lempeää, sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Hoidon jälkeen saat nostaa enkelikortin ja keskustelemme hoidon aikana esiin nousseista asioista.

80€ (90min.)

Kaukoenkelihoito

* Kaukoenkelihoidossa sinun ei tarvitse fyysisesti olla paikalla hoitohuoneella. Hoito tehdään etänä yhteisesti sovittuna ajankohtana. Hoidon laskutus tapahtuu etukäteen ennen hoitoaikaa. Saat kirjalliset hoidon vastaanotto-ohjeet sähköpostiisi päivää ennen hoitoaikaasi. Hoidon jälkeen lähetän sinulle sähköpostitse viestin, jossa kerron hoidossa esiin nousseista asioista ja lähetän kuvan sinulle nostamistani enkelikorteista.

60€ (60min.)

Tiibetiläinen Äänimaljahoito

* Syvärentouttava hoito naisille, miehille, nuorisolle. Hoito tehdään hoitopöydällä rentoutuessasi, rennot vaatteet yllä. Soitan äänimaljoja kehollasi ja aurassasi eli energiakentässäsi. Vaikutukseltaan 1h hoito vastaa 3h unen vaikutusta. Ääniaallot värähtelevät kehosi nesteissä. Hoito auttaa lievittämään stressiä, ahdistusta ja auttaa rauhoittumaan itsesi äärelle sekä parantaa unenlaatua.

80€ (60min.) Sarjahoitona/kertaosto 3 x 1h = 200€

Tiibetiläinen Äänimaljaparihoito, 2:lle hengelle ( Saatavilla kesäaikaan touko-lokakuu Lankin Aitalla! )

* Syvärentouttava hoito sinulle ja hänelle! Ihana hoito, johon voit tulla vaikka ystäväsi tai kumppanisi kanssa. Hoito tehdään lattialla joogamatoilla rentoutuessanne, viltteihin turvallisesti kapaloituna. Soitan Tiibetiläisiä äänimaljoja kehoillanne ja energiakentässä. Hoidon jälkeen voitte rauhoittua teekupposen äärelle.

80€ (60min.)

Enkelirentoutusilta

* Järjestän Enkelirentoutusiltoja Lankin Aitan tunnelmallisessa yläkerrassa. Hinta sisältää pienen tarjoilun, tietoa enkeleistä (joka illassa oma teemansa), rentoutusmeditaation joogamatoilla levätessä, äänimaljojen soidessa lankkulattialla. Tulevat Enkelirentoutusillat näet etusivulta: Koti

25€/henkilö

Muut palvelut

~ Antamalla ajatuksen unelmallesi, lähtee se purjehtimaan elämäsi mereen, löytääkseen satamaan - sydämesi kotiin! ~

~ MARJO ~

Metamorfinen hoito eli sikiörefleksologia

* Ihanan syvärentouttava, lempeästi sisäisiä tunnelukkoja avaava hoito, jossa oma elämänvoimasi vahvistuu. Metamorfinen hoito juontaa juurensa sikiörefleksologiaan ja sitä kutsutaan muodonmuutoksen terapiaksi. Hoidossa käsilläni lempeästi käsittelen selkärangan heijasteita jaloista, käsistä, päästä ja selästä. Hoito sopii kaikille, myös raskaana oleville äideille.

75€ (75min.)

Intuitiivinen Elämänpolkutulkintakirje

* Käsinkirjoittamani Elämänpolkutulkintakirje juuri sinulle, tähän elämän hetkeesi. Lähetän kirjeen sinulle postitse. Voit tilata kirjeen myös esim. ystävällesi lahjaksi. Halutessasi voit lähettää minulle yhden kysymyksen tai asian, johon haluaisit saada kirjeessä vastausta. Kirjeen kirjoittamista varten tarvitsen valokuvan kirjeensaajasta. Kirjeen kirjoittamisessa tulkitsen omaa intuitiotani ja Valonauttajien kortteja.

* Voit tilata Intuitiivisen Elämänpolkutulkintakirjeen: luontaishoitola@elamankosketar.fi

35€

Hyvinvointihetki pienryhmälle

* Tilauksesta räätälöin pienryhmille noin 5-6 henkeä, juuri teidän tarpeisiin sopivan rentoutushetken joko Lankin Aitalle Lohjan Hyrsylän kylään (kesäaikaan touko-lokakuu) tai lähialueella olevaan paikkaanne. Lankin Aitalle minun on mahdollista toteuttaa myös toiveidenne mukainen salaatti-/keittolounas/päiväkahvit.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan toiveistanne!


* Huomioithan, että Luontaishoidot toimivat terveyttäsi ja hyvinvointiasi tukevina hoitomuotoina. Ne eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa, käänny tarvittaessa lääkärin puoleen. * Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron 24%.

* Teen hoitoja myös kotikäynteinä tai käynteinä palvelu- ja hoivakodeissa, lähialueella. Laita tällöin suoraan viestiä minulle, niin sovitaan hoitokäynnistä.

* LAHJAKORTTEJA on ostettavissa ottamalla suoraan minuun yhteyttä! Lahjakortteja on saatavilla sekä paperisina että sähköisinä.